Polityka prywatności

Polityka prywatności


§ 1
 

Zakres udostępniania informacji o użytkowniku

portalkontakt.pl nie przekazuje, nie sprzedaje i nie użycza zgromadzonych danych osobowych użytkowników innym osobom lub instytucjom.

Dane o użytkowniku ujawniamy tylko w jednym przypadku:
  1. na wniosek sądu lub prokuratury w przypadku naruszenia przez użytkownika przepisów prawa.

Możemy ujawnić dane osobowe w następującym zakresie:
  1. Imię i nazwisko (lub pseudonim jeżeli taki został podany), nazwę firmy, adres e-mail, telefon kontaktowy (jeśli taki został podany) oraz adres IP.

§ 2
 

Prawo do weryfikacji, modyfikacji i usunięcia danych osobowych

Każdemu zarejestrowanemu użytkownikowi, który wypełnił formularz na stronie serwisu portalkontakt.pl zapewniamy dostęp do dotyczących go danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też usunięcia.

§ 3


Przechowywanie i ochrona informacji

Dane osobowe naszych użytkowników przechowujemy i przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez użytkownika zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności w zgodzie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r. (DzU nr 133, poz. 883 z późn. zm.).
 
§ 4


Cookies

Używamy cookies, tj. informacji zapisywanych przez serwer portalkontakt.pl na komputerze użytkownika, które serwer może odczytać przy każdorazowym połączeniu się z tego komputera. Cookies dostarczają nam danych statystycznych o użytkowniku i korzystaniu przez niego z poszczególnych elementów naszego serwisu. Nie odpowiadamy za stosowanie cookies na innych stronach internetowych dostępnych dla użytkowników dzięki linkom umieszczonym na stronach portalkontakt.pl.

Polecane

Aktualności Archiwum aktualności
Reklama